thuis-uit-eten, de Pelikaan verzorgt het!
Bezorgen en ophalen in overleg, bel 020 604 1825

Ondanks alle beperkingen gaan we er iets moois van maken tijdens de Kerstdagen in 2020. Wij brengen het uit eten gaan bij u thuis.

Wij bezorgen het complete menu bij u thuis op het door u gewenste tijdstip zodat u zorgeloos met familie kunt genieten.
(afhaal- en bezorgdagen 24 t/m 27 december tussen 14.00 en 17.00 uur)

Bestellen alleen telefonisch voor 20 december. Telefoonnummer voor bestellen 020-6041825

Kerstmenu 2020

3-gangen €. 42,50 (voor- of soepen, hoofd-, nagerecht)
4-gangen €. 49,50 (voor-, soepen, hoofd-, nagerecht)
5-gangen €. 57,50 (voor-, soepen, hoofd-, kaas, nagerecht)




     Voorgerechten

 
Carpaccio 
Dun gesneden ossenhaas met gemengde salade,
pijnboompitjes, spekjes, Parmezaanse kaas en basilicum of truffelmayonaise  

Vitello Tonato 
Rosé gebraden kalfslende met een tonijnmayonaise, 
kappertjes en rode uienringen 

Vispallet 
Een trio van Hollandse garnalen, gerookte Noorse zalm 
en gerookte paling 
(deze ingrediënten kunt u ook los bestellen)


Bruschetta
Twee Knapperige bruschetta broodjes met kruidenkaas 
en pittige tomatensalsa (vegetarisch) 

Plateau du Chef
Een heerlijke verrassende combinatie van diverse 
voorgerechten 
 

        Soepen



Ouderwets gebonden Uiensoep
De alom welbekende uiensoep, gegratineerd met croûtons 
en kaas uit de oven 

kreeftensoep
Traditionele lichtgebonden kreeftensoep



   Hoofdgerechten



Châteaubriand
Mooiste stuk van de ossenhaas met een garnituur van 
gebakken uienringen, spek, champignons, bearnaisesaus en pepersaus
        
hertenbiefstuk
Malse biefstuk van de bout met rode kool en een saus van kandijkoek

Gevulde kreeft
Kreeften karkas gevuld met een ratatouille van diverse vissoorten, groente en gegratineerd met gruyère 


alle hoofdgerechten zijn inclusief pommes gratin ,frisse salade en stoofpeertjes


     Kaasplateau 

Kaasplateau van internationale kazen met bijbehorend brood     

     Nagerechten



Omelette siberienne 
Taartje van geklopt eiwitschuim met diverse ijssoorten



Borrelplateau

Gedroogde hamsoorten, diverse Franse kazen, olijven, 
vers gebrande noten, kip yakitori Amsterdams zuur 
 
€. 7,50 per persoon

     
Kindermenu

Tomatensoepje of kipcocktailtje
 
                 *
biefstukje van ossenhaas of kipsat3e van kippendijen of spareribs
                 *

       kinderkerstboompje

          €.19,50




     Wijnen


Wit:

Domaine Guillaman, cotes de Gasgogne, Colombard -sauvignon €. 12,50
Calusari, Romania, Pinot Grigio €  12,50

rose:

Calusari, Romania, Pinot Grigio rose €  12,50

rood:

Comtesse Marion, La Voliere, pays d’oc €. 12,50

Prosecco:

La Delizia Spumante €. 14,50



Gelieve telefonisch te bestellen voor 20 december op 020 6041825 bereikbaar van woensdag tot zondag van 16.00 tot 20.30 uur